Deci, în primul rând bine aţi venit pe forum ^_^ ! Bineînţeles pentru a nu exista conflicte sau chestii neplăcute pe forum, trebuie să respectaţi următoarele reguli:
1~ Cât timp, se înţelege ceea ce insinuaţi prin mesajele voastre, nu contează câte caractere folosiţi. Cu alte cuvinte, nu există o limită a spam-ului.
2~ Nu vreau să văd personaje reale. Acesta este un forum cu tematica anime-manga sau cartoon. Deci, doar astfel de pesonaje.
3~ Sunt acceptate scene sexuale şi orice gen de relaţii. Nu exista problema vârstelor.
4~ Avatarul trebuie să poarte personajul vostru, nu pe al altuica. Dacă nu la avatar, atunci la semnătură. Undeva trebuie să existe.
5~ Dacă două sau mai multe persoane au o discuţie mai intimă, nu săriţi aiurea în aceasta. Nu cred că vouă v-ar plăcea să apară cineva necunoscut într-un topic privat.
~ Cum am ajuns la acest subiect, vă informez că oricine doreşte un topic privat, există Descrierea topicului. La aceasta trebuie să apară numele celor doi ce au discuţia.
6~ Puteţi fi vampiri, neko, vrăjitori şi tot aşa mai departe. Puteţi avea diferite puteri şi restul de genul ăsta, dar asta nu înseamnă de acum că sunteţi Dumnezeu.
~ Ceea ce ar trebuii să deduceţi şi singuri, nu folosiţi Modul God! Pe înţelesul tuturor, nu controlaţi acţiunile şi personajele celorlalţi membrii.
7~ Aveţi permisiunea de a folosi orice culoare (bine, înafară de roşu) sau cod, pentru a vă scoate în evidenţă replicile sau gândurile.
8~ Bănuiesc că nimeni nu a observat sau a dat de smilies-uri în cărţi. Aţi ghicit, nu puteţi folosi smilies-urile de pe forum în mesajele voastre, tocmai de aceea le-am şi scos.
~ Se fac câteva excepţii pentru smilies-urile japoneze, dar nu le folosiţi în exces, încercaţi să vă exprimaţi în cuvinte.
9~ Sunteţi români? Da* Răspuns corect! Nu folosi vocabular de messenger, chat sau mai ştiu eu ce alte chestii din categoria ăstora. Scrieţi corect în română! (nu vi se cere să folosiţi diacritice!)
10~ Fişa personajelor ete obligatorie, vă daţi seama singuri că fără a completa fişa, nu aveţi acces la secţiunea RPG.
11~ Nici să vă treacă prin cap să faceţi multi-post. Aveţi răbdare până ce membrul cu care vorbeaţi v-a posta el însuşi.
~ Dacă tot am adus vorba despre ''multi'', nu vreau să vă faceţi clone. Nu de alta, dar chiar nu-mi place să-i văd pe unii vorbind singuri o-O'.
Ei bine... acestea sunt regulile momentane ale forumului Kawaii Devils. Sunt uşoare şi generale, deci sper că nu vor exista neînţelegeri sau neplăceri.
Vă urez: Happy posting and have fun ^_^!